Pre Black Friday 2018 Försäljning | Välkommen till 100% Original 2018 Nya Adidas skor Sverige Butik Försäljning - Alla 60% AV!

Adidas Crazy 1 är en basketbollsklassiker som ger en blandad uppsättning av recensioner. Ballare som har spelat i slutet av 90-talet älskar det estetiska materialet och stödet som skon ger.

Bortsett från dess inkonsekventa dragkraft, är alla Crazy 2 andra aspekter sanna på plats. Skos kudde sitter lågt och bekvämt, övre är stödjande och flexibel, och passformen kramar foten tätt och säkert låser foten nedåt.

Adidas Crazy 8 är inspirerad av en basketskor som raffinerades för att uppfylla livsstilsspecifikationer. Den ikoniska mid-top sneaker har uppdaterats med premiummaterial på den övre och kusliga mellansolen för komfort och stil. Denna sko levererar nackdelande stil, komfort och hållbarhet.

På grund av den unika formen på mellansolen, säger flertalet av granskarna att Adidas Crazy 97 känns väldigt stabil. Många användare gillar materialet i yttersålgummet och säger att skon är utmärkt för att spela utomhuskorg eftersom det känns tåligt.

Fallande ordning

Fallande ordning