Pre Black Friday 2018 Försäljning | Välkommen till 100% Original 2018 Nya Adidas skor Sverige Butik Försäljning - Alla 60% AV!

Adidas Mid Skateboard finns i flera färgvägar. Adidas uppgraderade en annan klassisk silhuett för skateboarding Essentials. Adidas Mid Skateboard har elementen i den ikoniska basketskon från 70-talet. Adidas renoverade det med ett premiär fotled och en mer flexibel och slitstark gummisula. Dessa uppdateringar tillåter detta par att bäras för hårdheten i dagens skateboardaktiviteter. Adidas Mid Skateboard kom verkligen fram med en utmärkt förbättring både i stil och prestanda. Köpare kan köpa det här paret till en överkomlig prispunkt.

Adidas Low Skateboard fördelar sig borta allt onödigt i en sko. Den visar skarpa detaljer utan att offra stil och hållbarhet. Trots att några klagade över den så ljuvliga komforten och stödet som denna sko levererar, ger denna minimalistiska modell nästan sina bärare ett trendigt och rent skor som passar till casual street cruising. Denna sko är för praktiska köpare men rekommenderas inte för aktiviteter som behöver maximerad mängd stöd och komfort.

Fallande ordning

Fallande ordning