Pre Black Friday 2018 Försäljning | Välkommen till 100% Original 2018 Nya Adidas skor Sverige Butik Försäljning - Alla 60% AV!

Med kombinationen av sportig funktion och stilren design ger Ultraboost känslan av det perfekta loppet. Dessa skor för Swede är gjorda för hängivna löpare och levererar ett överlägset långdistansstöd. Följ rytmen i din steg, fortsätt kämpa dig framåt och ge dig inte förrän du tagit dig över mållinjen. Med en greppande yttersula som ger ett överlägset fäste oavsett underlag för smidiga löpsteg.

Adidas Ultra Boost har ett unikt utseende som gör det populärt. Skosnitt systems speciella design ger bra omslag och stöd för Herr Adidas Ultra Boost-boost. Adidas Ultra Boost har Boost mellansula för att erbjuda lätta dämpning. Adidas Ultra Boost var uppbyggd av textil som gör den mer andningsbar och lätt. I en värld är Adidas Ultra Boost de mest kända och populära löparskorna i världen.

Löpartyp: Neutrala skor med flexibilitet och mångsidighet tillsammans med lyxig stötdämpning

Boost är vår mest responsiva stötdämpning någonsin. Ju mer energi du ger, desto mer får du tillbaka

Ovandelen i adidas Primeknit omsluter foten i följsamt stöd och ultralätt komfort; Välarbetad stickning för bättre andningsförmåga i de områden där man svettas mest

Torsion System mellan hälen och framfoten ger stabila löpsteg; Hölje som ger stöd runt mellanfoten för en fixerad passform

Formgjuten hälkopp i Fitcounter ger en naturlig passform och optimal rörelse vid hälen

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

Fallande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2