Pre Black Friday 2018 Försäljning | Välkommen till 100% Original 2018 Nya Adidas skor Sverige Butik Försäljning - Alla 60% AV!

Byten och returer

skornmdadidas är inte nöjda förrän du som kund är nöjd. När du handlar på skornmdadidas Online Store har du alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot dina varor. Returnerade varor skall vara oanvända och i originalförpackning samt eventuella hangtags skall bifogas. Om så inte är fallet kommer en värdeminskning på 100% av varans värde att dras av vid återbetalning. Bifogat i din leverans finns returhandlingar; returformulär, retur- & byteguide och en returfraktsedel. Vid returer och byten skall skornmdadidas’s egna frakthandlingar alltid användas. skornmdadidas tar ut en kostnad på 45 kr för returfrakten (gäller ej vid byten). Om du saknar din returfraktsedel eller har frågor angående byten och returer, kontakta kundservice via chatten i vår webshop.

Retur- & bytespolicy

För att göra en retur eller byte på ditt köp använd den bifogade returfraktsedeln. Fyll i samtliga uppgifter i returformuläret. Returformuläret lägger du sedan i det paket du ska skicka tillbaka, tillsammans med dina varor. Packa dina varor som du fick dem från skornmdadidas. Tejpa fast returfraktsedeln på utsidan av paketet. Lämna in paketet hos Postnords ombud och begär kvittens. Vi kontaktar dig via email när vi har behandlat din retur. Vid byte måste en ny beställning läggas på önskad vara. Skriv det nya ordernumret på returformuläret. Har du en rabattkod vid det första köpet kommer denna rabatt överföras till din nya order i samband när vi hanterar din retur.

Återbetalning/värdeminskning vid retur

Återbetalning görs efter att varan har returnerats samt mottagits i sitt originalskick. Vid retur av produkter som inte är i originalskick dras en värdeminskning på 100% av varans värde. Beloppet för varan förs normalt sett tillbaka till kundens konto inom ca 5-10 bankdagar. Eventuell fraktavgift dras från beloppet för varan.

1.Hur mycket kostar det att returnera en produkt/produkter?

Goda nyheter. Det kostar ingenting att returnera produkter så länge du följer instruktionerna för returer. Se till att följa returinstruktionerna från den transportör som levererade varorna till dig.

2.Kan jag returnera min butiksbeställning till vilken butik som helst?

Det beror på var du gjorde din beställning.

Om du köpte produkten i en av våra officiella butiker kan du besöka vilken officiell butik som helst i det land där produkten ursprungligen köptes och returnera den. Om du köpte produkten hos en av våra auktoriserade återförsäljare, kontakta dem direkt – de har ofta sina egna returpolicys.

Om du bokat produkter online och hämtat dem i en butik måste du returnera dem till samma butik.

Om du gjorde beställningen och betalade för den i butiken men fick den levererad till din hemadress kan du inte returnera produkten till butiken. Du kan däremot returnera den genom att följa onlinebutikens returinstruktioner.

3.Kan jag byta min(a) produkt(er)?

Varor inhandlade i adidas onlinebutik.

Vi har i nuläget ingen möjlighet att erbjuda byte av varor som köpts i vår onlinebutik. Om du vill ha en annan färg eller storlek behöver du returnera varan/varorna som du inte önskar behålla så att du kan få en återbetalning och göra en ny beställning.

Varor inhandlade i en adidasbutik

Vi tar emot returer och byten från samma butik. Dessutom tar vi emot returer om du köpt varan i någon annan butik i samma land. Kom ihåg att ta med kvittot och se till att returnera varan/varorna inom 100 dagar räknat från inköpsdatumet.

4.När får ni mitt returpaket?

När du lämnat in ditt returpaket på det lokala inlämningsstället kan det ta 2-7 arbetsdagar innan det når vårt lager i Sverige.

När de kommit fram till lagret kan hanteringen ta upp till 24 timmar. Under högsäsong kan hanteringstiden överstiga 24 timmar.

Så snart ditt returpaket börjar hanteras på vårt lager kommer du att få en mejlbekräftelse om att vi har mottagit och hanterar din beställning.

5.Vilka villkor gäller för att returnera min/a produkt/er? Det beror på var produkterna köptes och vilken typ av produkter det gäller.

Returpolicy och policy för upphävande av köp av varor som inhandlats via adidas onlinebutik Det enklaste sättet, och det sätt vi föredrar, att häva ett köp och samtidigt returnera produkterna gratis, är att följa instruktionerna för returner. Du har däremot rätt att utnyttja din rätt att häva köpet genom att skicka in en tydlig förklaring om ditt beslut att häva köpekontraktet.

Du kan returnera din onlinebeställning inom 100 dagar från det att du mottagit den utan att ange något skäl. Om du mottagit varor från en beställning i flera paket startar perioden på 100 dagar den dag du mottog sista paketet. För att vi ska kunna ge full återbetalning för dina returnerade varor måste dessa returneras i lämplig förpackning. Varorna får inte vara mer än rimligt använda eller skadade, så att vi kan bestämma deras skick, egenskaper och funktion. Varor köpta online kan inte returneras eller bytas ut i en butik.

Vi ber dig vänligen att försöka uppfylla följande förhållanden:

Produkten ska vara i sitt ursprungliga skick i sin originalförpackning.

Etiketterna ska sitta kvar på kläder.

Accessoarer ska returneras med alla delar i sin ursprungliga förpackning.

Skor ska returneras i sin ursprungliga skokartong.

Observera att du inte har rätt att upphäva köp av skräddarsydda produkter eller produkter med personlig design, eftersom dessa är gjorda specifikt för dig. Dessa varor kan inte returneras om det inte gäller fabrikationsfel.

Vi tar bara emot returer av varor som är oanvända och i sitt ursprungliga skick: alla kläder måste ha kvar sina etiketter, accessoarer ska ha alla sina delar i urpsrungsförpackningen, och skor ska ligga i den låda de levererades i. Vi accepterar returer inom 100 dagar efter köpet. Vi har i nuläget ingen möjlighet att erbjuda retur av varor som köpts i vår onlinebutik.

Varor köpta hos adidas auktoriserade återförsäljare Returer av artiklar som köpts hos grossistpartners eller en av adidas auktoriserade återförsäljare accepteras inte. Om du köpt produkter hos en av våra auktoriserade återförsäljare, vänligen kontakta dem direkt eftersom de har sina egna returpolicys.