Pre Black Friday 2018 Försäljning | Välkommen till 100% Original 2018 Nya Adidas skor Sverige Butik Försäljning - Alla 60% AV!

Om skornmdadidas Butik

Vad roligt att du vill veta mer om oss. Vi kan börja med några snabba fakta.

Vi grundades 2010, och vår sajt var online 2017.

Adidas är ett av världens största och mest framgångsrika företag inom tillverkning av sportskor och kläder. Företaget grundades redan 1948 och har sedan dess utvecklats och tagit fram många framgångsrika och klassiska skomodeller. En skomodell som blev otroligt populär världen över är adidas Originals Superstar. Skorna har en ren design som känns lagom sportig och stilren.

Till en början tillverkade Adidas enbart skor till atleter, vilket de har fortsatt göra i årtionden efter. Utöver sportprodukter tillverkar Adidas nu även produkter för modeintresserade konsumenter. Adidas kännetecknas av tre streck, ett kännetecken som utvecklades strax efter Adidas start. Dessa tre streck pryder nu många av Adidas plagg och skor. Genom tiderna har Adidas haft diverse samarbeten med olika designers, bland annat med Yohji Yamamoto och Stella McCartney. De har även skapat kampanjer med flera olika sportstjärnor, bland annat David Beckham. Vi erbjuder sneakers från Adidas i flera olika färger och modeller, så som Stan Smith, Superstar, Gazelle med fler.

skornmdadidas erbjuder en unik kombination av personliga skor och high fashion och kvalitet. Vi vågar säga att vi alltid sätter känslan av specifika skor först - framför märket.

Adidas Originals Stan Smith Running White/Fairway Vita skor med grön hälkappaEn klassik sneakermodell från adidas som skapades 1971. Skon har en ovandel i läder, fodret är synetiskt skinn och på sidan finns tre perforerade ränder. Den är stilren och har en enkel design med en grön hälkappa som gör den aningen mer unik. Sulan är gjord i gummi och även denna vit för att gå i samma ton som ytterfodret.Skon har sitt namn från tennisstjärnan Stan Smith som under två succéfyllda säsonger använde just dessa skor. Efter denna debut gick den snabbt från tennisbanan till gatan.Skötselråd: För att bevara glansen i dina Stan Smith’s rekommenderas att du impregnerar skorna med skovård anpassad för läder innan du börjar använda dom. Impregneringen kommer stöta från eventuell smuts och även fukt till viss del. Håll sedan skorna rena med hjälp av en fuktig trasa och rengör dom, gärna så fort du bara kan, efter att dom träffats av minsta lilla gruskorn eller smutsfläck. Fortsätt att rengöra och impregnera skorna under hela er relation så blir den lång och trofast. Om skorna blir blöta torkar dom bäst i rumstemperatur.

Kvalitetsskor behöver också vård

Adidas håller hög kvalitet. Men eftersom skorna är tillverkade i äkta läder kan det vara bra att vårda skorna då och då. För att dina skor ska hålla sig välvårdade och i ett gott skick kan du impregnera skorna med bra lädervårdsprodukter. Innan du använder något medel på skorna är det viktigt att du rengör dem. Använd en fuktad trasa eller en mjuk borste och få bort lösa smutspartiklar innan du smörjer in skorna med lädervårdsprodukter.

Våra värderingar är Kund, Kul och Kompis.

Vi är ungefär 50+ personer som jobbar här.

Vi säljer skor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Frankrike, Polen, Tyskland, Nederländerna och Schweiz.

Lite mer om våra värderingar

Kund: Allt vi gör handlar om att skapa värde för dig. Värde är allt från låga priser till snabb leverans och personlig service.

Kul: Allt blir lättare om man har roligt längst vägen. Vi tar inte oss själva på för stort allvar och det ska vara roligt att jobba och handla här.

Kompis: Du är vår kompis. Och vi hoppas att vi är din. Kompisar tar hand om varandra och har roligt ihop.